PRIMERS
Entremesos especials
Amanida amb formatge fresc
Amanida amb pernil
Amanida amb pernil i espàrrecs
Amanida verda
Espàrrecs
Espàrrecs gegants
Brou, sopa, escudella
Pèsols negres
Macarrons
Canelons de la casa
Mongetes del Ganxet (D.O.) amb botifarra
Arrossos (de muntanya amb bolets, a la cassola,...). Minim 2 persones.
SEGONS
Carn d’olla
Graellada de carn (per a 2 pers.)
Truita de riu a la muntanyesa
Conill a la brasa amb allioli
Vedella amb bolets
Llom amb guarnició
Pollastre amb guarnició
Botifarra amb guarnició
Truita a la francesa
Peus de porc
Entrecot amb guarnició
Bistec de vedella
Xai a la brasa
Cèrvol estofat
BLANCS
Frissante de Conde de Caralt (baixa graduació 7º)
Teixidor
René Barbier
Cop de Vent (Empordà)
Raimat Terra (Ecològic)
Torres Viña Esmeralda
Rosa la guapa
NEGRES
Canals i Nubiola (37,50cl)
D.O.Catalunya
Teixidor
D.O. Catalunya
René Barbier
D.O. Catalunya
Torres Sang de Toro
D.O. Catalunya
Torres Coronas
D.O. Catalunya
Cavernet Sauvignon Juve i Camps
D.O. Penedès
Mas d’Aranyó Reserva
D.O. Penedès
Cabana de Pedra
Pla de Bages
Abadal
Pla de Bages
Raimat Abadia
Costers del Segre
Lo Marxant
Costers del Segre
Montsant Fra Guerau
Montsant Donyet
Priorat Masia Pau
Priorat Mas de Subira
Priorat Martinet Bru
Empordà Cop de Vent
Empordà Terra Remota
Susana Vi de la Terra de Mallorca
An2 50cl.
Mallorca
Les Vignes De Bila-haut
Côtes Du Roussillon Villages,Catalunya Nord
La Dolores
Vi d’autor de Toni Osorio
ROSATS
Teixidor
René Barbier
Raimat
Torres de Casta
Cop de vent
CAVES
Segura Viudas Semi Sec
Aria Segura Viudas Brut
Conde de Caralt Brut
Codorniu 1551 Brut Nature
Raimat Brut
Segura Viudas Vintage Gran Reserva
Mare de Caves Giró I Ribot Gran Reserva
Juvé i Camps Brut Reserva
ELS CLÀSSICS
Crema catalana amb cruixent de canyella
Crema de llimona amb crumble i maduixes
Mousse de mató de cabra amb mel de taronja
Flam de la casa
Iogurt d’ovella
Pastís del dia
Cafè irlandès
Formatges
XOCOLATA
Gelat de torró i garrapinyades amb xocolata calenta
Brownie (pastís) de xocolata amb cremós, gerds i avellanes
Trufes de xocolata
GELATS ARTESANS (SENSE GLUTEN)
Nata de la vall d’ Ulzama
Llet de coco
Vainilla de Papantla
Xocolata al cacao holandès
Avellana del Piemont
Turró de Xixona
(pot contenir traces de gluten)
Llimona espremuda de Gandia
Mandarina de Sòller
Gerds de Sant Pol
Maduixes del Maresme
Cítrics i verdures
FRUITES
Del temps
Fruits secs músic, amb moscatell
Si teniu algun tipus d’al·lèrgia, demaneu més informació al nostre servei.
Vols fer una reserva?
Per fer reserves al Restaurant si us plau per telèfon ( Tel.: (+34) 93 825 70 65) o e-mail ( info@hostallamuntanya.cat, us contestarem tant aviat com sigui possible), us contestarem tant aviat com sigui possible).