Contacte / Reserves

Envieu aquest formulari de contacte per a qualsevol consulta i/o observació que vulgueu fer, així com per fer la reserva de la vostra estada a l'HOSTAL LA MUNTANYA (a l'hostal o a un dels nostres habitatges d'ús turístic). PER FER RESERVES AL RESTAURANT SI US PLAU TRUQUEU AL TELÈFON (+34) 93 825 70 65.


(Caselles a omplir en el cas de voler allotjar-se a l'hostal d'HOSTAL LA MUNTANYA)

Data d'arribada:

Data de sortida:

Núm. persones:

Núm. habitacions individuals:

Núm. habitacions dobles:

Règim:


(Caselles a omplir en el cas de voler allotjar-se als nostres habitatges d'ús turístic)

Indiqueu en quines dates voleu llogar l'habitatge d'ús turístic (si en voleu llogar més d'un, si us plau indiqueu-ho també), el número de persones a allotjar-s'hi i el tipus d'habitatge d'ús turístic que voleu:


Els camps marcats amb (*) són obligatoris.

En nom de l'empresa FERRAN RIAL ORRIOLS(HOSTAL LA MUNTANYA) propietària del domini web www.hostallamuntanya.cat i en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) els informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiva la seva sol·licitud d'informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol·licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a FERRAN RIAL ORRIOLS (HOSTAL LA MUNTANYA) estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les inexactes o sol·licitar-ne la seva supressió quan ja no siguin necessaries.