Història

Castellar de n’Hug va ser fins la dècada dels seixanta del segle passat un poble que tenia una economia basada en l’agricultura i la ramaderia de subsistència. Concretament la nostra família, com la majoria de la població, tenia alguns animals i conreava les terres familiars. A més, en l’actual ubicació de l’hostal, hi havia la ferreria, ja que tots els avantpassats hereus de la casa des de fa més de dos segles eren els ferrers del poble.

A mitjan segle vint hi va haver una forta emigració del camp a les ciutats i la vida als pobles encara va ser més difícil. Però amb l’aparició del mític SEAT 600 es va obrir una nova possibilitat a petits pobles com va ser el cas de Castellar de n’Hug, el turisme.

Emprenedors, l’Isidre, el Ferrer, i la Cecília, mestressa de casa i cuinera excel·lent, van començar a donar menjars i fer una mica de fonda, ja que hi havia un excés de demanda.
I va ser llavors, ara ja fa més de cinquanta anys que va néixer l’Hostal la Muntanya.

Actualment, la Sisqueta (la filla de l’Isidre i la Cecília) regenta l’Hostal, ja amb l’ajuda del seu fill Ferran i la seva parella, i l'alegria dels seu néts el Jaume i la Jana.

Vols fer una reserva?

Vols fer la reserva de la vostra estada a HOSTAL LA MUNTANYA (a l'hostal o a un dels nostres habitatges d'ús turístic)?:

reservar

NOTA: Per fer reserves al Restaurant si us plau per telèfon ( Tel.: (+34) 93 825 70 65).


Activitats tot l'any!

Les activitats principals que es poden fer a Castellar de n'Hug, depenen molt de l’estació de l’any en què ens trobem. Practica el turisme actiu, un munt d'activitats a fer tot l'any!

+ info