Restaurant

La cuina del nostre restaurant és bàsicament cuina catalana casolana. La podríem definir com la cuina de l’àvia ja que la fundadora del restaurant, la Cecília encara supervisa la qualitat i és la mestra de tothom qui entra a la cuina.

LES NOSTRES ESPECIALITATS SÓN

L’escudella i la carn d’olla: la tradicional de tota la vida amb tots els ingredients imprescindibles. L’escudella de galets i la carn d’olla amb la pilota (recepta ancestral), els ossos d’esquena, els braons, orella, morro, pollastre, col, cigrons,...

Estofat de vedella amb bolets: la vedella del Berguedà amb els millors bolets de la zona cuinats tal com ha de ser.

Peu de porc guisat. Diferents receptes segons temporada.

Arròs a la cassola. Tal com el feien les àvies de muntanya.

Un ampli assortiment d’amanides amb productes de la zona, embotits, formatges,...

La brasa: tot tipus de carns a la brasa amb unes bones guarnicions de verdures a la brasa entre d’altres.

POSTRES

Tenim un ampli assortiment de postres encapçalats per la típica crema catalana casolana, crema de llimona, flam d’ou fet al bany maria, mel i mató de cabra, iogurt d’ovella,...

CARTA

CONSULTEU LA NOSTRA CARTA:

Hostal la Muntanya

NOTES:
Ja tenim en marxa l'estudi per la millora de la informació pels nostres clients referent a alèrgens. En breu tindrem tots els plats amb els indicatius adients a la nostra carta. Fins al moment, demaneu les vostres necessitats especifiques i us informarem de tot. Moltes gràcies.


NOVETATS

Restaurant Km0, al nostre restaurant cuinem plats de Km0 prioritzant els productes de proximitat (productes locals, comarcals,... de menys de 100 Km de distància), i aliments de temporada.

Renovem la nostra cuina, amb un nou forn de llenya i com a futur projecte afegirem al nostre hort (que abasteix d'ingredients els nostres plats) una petita explotació d'apicultura.

Formem part dels "Establiments adherits 2016" a LA CUINA DEL BOLET BERGUEDÀ! Si encara no els has provat... Vine a descobrir un dels més grans productes de temporada de tardor! Els bolets!!!

HOSTAL LA MUNTANYA, EL TEU RESTAURANT AL BERGUEDÀ! GAUDEIX DE LA CUINA DEL NOSTRE RESTAURANT A CASTELLAR DE N'HUG!

Vols fer una reserva?

Per fer reserves al Restaurant si us plau per telèfon ( Tel.: (+34) 93 825 70 65).

Videos

Molt feliços de poder intervenir en el reportatge "Al Berguedà dona-hi una volta" (Turisme del Berguedà). Mil gràcies!

Estem molt contents de compartir aquest reportatge i entrevista que ens van fer (al minut 01:42:00) a XIP TV - PAÍS KM0. Moltes gràcies!

Molt agraïts per poder participar en aquest reportatge i poder mostrar com cuinem el nostre Trinxat de Cerdanya (al minut 01:04:35) a ESPAÑA DIRECTO. Moltes gràcies!


Activitats tot l'any!

Les activitats principals que es poden fer a Castellar de n'Hug, depenen molt de l’estació de l’any en què ens trobem. Practica el turisme actiu, un munt d'activitats a fer tot l'any!

+ info